librex.ro
cartepedia.ro

Oferte carti pe Elefant.ro

18

Oferta de carti pe Elefant.ro este una variata astfel ca gasim carti din toate domeniile: beletristica, manuale scolare, carti de specialitate, fictiune, carti de dezvoltare personala si carti din multe alte domenii.

Promoiitle Elefant la carti ajung si pana la 80% in anumite perioade. Tot la Elefant gasim si Top 100 cele mai citite carti de unde puteti alege urmatoarea lectura. Pentru cei care prefera o carte in format ebook, Elefant ofera la preturi mai mici decat cartile in format hartie, o gama diversa de titluri de succes romanesti si internationale: bestseller-e, fictiune si beletristica sau carti pentru dezvoltare personala de la autori de renume.

Pentru a beneficia de carti cu transport gratuit la Elefant va recomand ridicarea din pickup point-urile prezente in marile orase din tara. Lista acestora o gasiti aici.

Promotii carti pe Elefant.ro
Oferte si promotii carti pe Elefant
4 Comments
  1. Mai este valabila promotia cu carti gratuite pe Elefant? Si livrarea la Elefant in pickup point acum costa 2.9 lei.

  2. Eu verific periodic oferte carti pe elefant si sunt zile in care au preturi bune la multe titluri. Daca prinzi si transport gratuit poti face comenzi la promotii excelente.

Leave a reply

E timpul sa citesti o carte
Logo
Shopping cart