cartepedia.ro
Super pret

Oferta carti cu pret redus la eMAG

voucher 15% reducere la carti de colectie

Oferta carti cu pret redus la eMAG la inceput de an 2018. Cele mai cautate carti acum la un pret promotional.

La inceput de an 2018, eMAG ne ademeneste cu o oferta de nerefuzat la carti de colectie. Reducerile ajung pana la 50% si beneficiezi in plus de un voucher cadou gratuit de 15%. Practic pretul cartilor din oferta eMAG scade cu pana la 75%. Este un moment bun sa va completati colectia din biblioteca sau sa cautati o carte buna la un pret mic.

Din promotie fac parte carti precum Hobbitul – J.R.R. TolkienCodul lui Da Vinci – Dan Brown, Set AMurg 2 – 5 carti, Crima din Orient Express dar si carti pentru mamici precum Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani – Larousse, Dinozaurii – Enciclopedia pentru copii. Merita sa aruncati o privire.

Pentru a beneficia de reduceri accesati AICI  colectia de carti participanta in promotie apoi pe pagina fiecarei carti, in partea dreapta jos, gasiti un voucher carte cadou de 15%. Vezi imaginea de mai jos. Codul de reducere se preia automat in contul client.

Voucher carti eMAG

Voucher carti eMAG 15%

Promotia este disponibila pentru o perioada scurta de timp. Tot in aceasta perioada gasiti pe eMAG colectia bestseller 2017, AICI.

carti bestseller la pret redus

Carti bestseller la pret redus

Oferte carti eMAG cu voucher cadou
voucher 15% reducere la carti de colectie
Oferta carti cu pret redus la eMAG
Oferta carti cu pret redus la eMAG
Nu are comentarii

Leave a reply

E timpul sa citesti o carte
Logo
Enable registration in settings - general