sneakerindustry.ro
Oferta
Promotii carti

Carti cu transport gratuit

31

Cum comandam carti cu transport gratuit

De multe ori ne dorim o carte care costa sub 50 de lei insa mai trebuie sa platim si transportul. Iar uneori renuntam doar pentru ca nu are transport gratuit.

De unde putem cumpara carti cu transport gratuit?

Magazinele online care vand carti au periodic promotii prin care ofera transport gratuit la carti indiferent de valoarea comenzii. Insa nu in fiecare zi se intampla acest lucru. Iata ce trebuie sa stiti despre magazinele care ofera transport gratuit la carti sau ridicare din punctele de livrare gratuita din tara.

#stamacasa si citim carti.

Librex.ro o librarie draguta pe care am descoperit-o recent si care ofera transport gratuit la carti, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in tara.

Libris.ro – ofera transport gratuit pentru orice comanda de carte peste 30 de lei. Pentru comenzi sub aceasta valoare, transportul costa 4.99 lei si livrarea se face prin curier rapid.In plus beneficiezi si de un voucher Libris pentru reduceri.

Carturesti.ro ai livrare gratuita pentru comenzile de carti cu valoare mai mare de 75 lei. Altfel, costul este de 15 lei prin curier rapid. Ofera si posibilitatea ridicarii coletului din librarile din tara.

Elefant.rolivreaza gratuit in anumite perioade insa tariful standard pentru carti este de 9.9 lei pentru orice comanda. Ai transport gratuit la carti cu ridicare din pickup pint-urile Elefant.

eMAG.ro – transportul pentru comenzile de carti vandute de eMAG este de 9 lei, indiferent de valoarea coletului. Periodic, si la ei exista promotii la carti cu livrare gratuita sau poti alege ridicare din punctele de livrare gratuita din tara. Alege la finalul comenzii Ridicare din punctele de livrare din orasul tau.

Desigur, si librariile din oras raman o varianta insa nu intotdeauna gasim cartea pe care ne-o dorim sau la pretul cel mai bun. Aboneaza-te si primesti pe mail cele mai bune oferte la carti din magazinele online precum si promotiile in desfasurare.

Nu are comentarii

Leave a reply

E timpul sa citesti o carte
Login/Register access is temporary disabled