librex.ro
cartepedia.ro
Super pret

eBook Sapiens. Scurta istorie a omenirii

41.50 lei 55 lei Cumpara acum

Cartea Sapiens in format electronic eBook

eBook Sapiens. Scurta istorie a omenirii

Acum 100.000 de ani, pe pământ existau cel puţin şase specii de oameni. Astăzi există una singură: noi, Homo sapiens. Ce s-a întâmplat cu celelalte? Şi cum am ajuns să fim stăpânii planetei? De la începuturile speciei noastre şi rolul pe care l-a jucat în ecosistemul global până în modernitate, Sapiens îmbină istoria şi ştiinţa pentru a pune în discuţie tot ce ştim despre noi înşine, ne arată cum ne-am unit ca să construim oraşe, regate şi imperii, cum am ajuns să credem în zei, în legi şi în cărţi, dar şi cum am devenit sclavii birocraţiei, ai consumerismului şi ai căutării fericirii. De asemenea, ne îndeamnă să privim în viitor, deoarece de câteva decenii am început să încălcăm legile selecţiei naturale care au guvernat viaţa în ultimii patru miliarde de ani. Dobândim capacitatea de a schimba nu doar lumea din jurul nostru, ci şi pe noi înşine.

Încotro ne duce aceasta şi ce vrem să devenim? Publicată iniţial în Israel în 2011, cartea Sapiens a devenit rapid bestseller internaţional, fiind tradusă în peste patruzeci de limbi, inclusiv romana.

YUVAL NOAH HARARI a obţinut doctoratul în istorie la University of Oxford şi este profesor de istorie universală în cadrul Departamentului de Istorie al Universităţii Ebraice din Ierusalim. În 2012 a primit Premiul anual Polonsky pentru creativitate şi originalitate în ştiinţe umaniste. Cea mai recentă carte a sa este Homo Deus: Scurtă istorie a viitorului (2015).

Cartea in format electronic eBook se poate citi pe orice telefon , tableta sau Kindle. Imediat dupa confirmarea platii primesti cartea in format ePub si o poti incarca in telefon sau tableta. Iata oferta de Kindle recomandate pentru citirea cartilor in format  electronic eBook.

Profita acum de pretul redus din oferta lunii:

eBook Sapiens. Scurta istorie a omenirii
Cartea Sapiens in format electronic eBook
41.50 lei 55 lei
eBook Sapiens. Scurta istorie a omenirii
eBook Sapiens. Scurta istorie a omenirii
41.50 lei 55 lei
Nu are comentarii

Leave a reply

E timpul sa citesti o carte
Logo
Shopping cart