librex.ro
cartepedia.ro

O carte pe zi-recomandari

Aici o sa gasiti o carte in fiecare zi. Sunt carti pe care vi le recomand cu caldura. Mai mult, va arat si de unde le puteti cumpara la cel mai bun pret si eventual cu transport gratuit. Lectura placuta 🙂

Pentru luna mai va recomand doua carti in top, la mare cautare in aceasta perioada.

Pacienta tacuta de Aex Michaelides. Pacienta tacuta este un thriller psihologic socant despre un act de violenta extrem al unei femei impotriva sotului ei – si despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act. O gasiti la un pret special aici.

Acolo unde canta racii- Delia Owens. Delia Owens exploreaza felul in care izolarea afecteaza comportamentul uman, precum si efectul profund pe care il poate avea respingerea asupra noastra. Nu ratati aceasta carte de succes, acum disponibila aici.

Iata o recomandare de azi, 28 septembrie 2019:

Icognito de David Goleman

„Daca mintea constienta reprezinta doar varful aisbergului din ceea ce inseamna activitatea cerebrala, atunci cu ce se ocupa restul creierului uman? Si cine pe cine conduce oare in tandemul om? Specialistul in neurostiinte David Eagleman plonjeaza in adancimile subconstientului omenesc, care are o „viata personala” tainica si foarte intensa.”

O gasiti la Elefant sau pe Libris.

Nu are comentarii

Leave a reply

E timpul sa citesti o carte
Logo
Shopping cart